Hírek
20657 hír az adatbázisban
Hűségakció indul a SPAR üzletekben
Marketinginfo.hu - 2011-10-17 08:13
Promóció

A SPAR "Ön is lehet mesterszakács!" címmel hirdet pontgyűjtő játékot, amelyben a WMF konyhai termékeit lehet megszerezni.

A SPAR-csoport áruházaiban 2011. október 13-án "Ön is lehet mesterszakács!" szlogennel új pontgyűjtő akció kezdődött. A hűségakció során a SPAR, Kaiser's és INTERSPAR áruházakban vásárlók 1000 forintonként kapnak egy hűségmatricát, és 30 matrica összegyűjtése után - a hűségpont nélküli árnál akár 82%-kal is olcsóbban - juthatnak hozzá a WMF ProfiSelect nevű termékcsalád rozsdamentes edényeihez, serpenyőihez, valamint konyhai kiegészítőihez, amelyek kiképzésüknek köszönhetően könnyen tisztíthatók és tartósak.

Az akció 2012. február végéig tart, február 16-áig történő pontgyűjtéssel és február 29-i határidejű pontbeváltással.

A cégcsoport ezzel egy időben elindította a www.sparchef.hu honlapot, s az oldalon online kreatív főzőversenyét. A "SPAR Chef receptverseny" 2011. október 13. és 2012. március 11. között 10 kéthetes fordulóban és egy döntő megmérettetésben zajlik. A játékban részt vevőknek előre meghatározott öt hozzávaló felhasználásával kell összeállítani receptötleteiket, és megosztani azokat a weboldal látogatóival. A beküldők közül közönségszavazatok, valamint szakmai elbírálás alapján kerülnek ki fordulónként a verseny helyezettjei. A nyeremények különleges WMF edények, ajándékcsomagok, valamint közös főzési lehetőség egy sztár-chéffel. A játék fődíja pedig egy WMF Grand Gourmet 8 db-os késkészlet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újabb hűségakció a a SPAR-nál
  Újra WMF konyhai eszközök a SPAR hűségakciójában
  Jamie Oliver termékek a SPAR legújabb hűségakciójában
  Régi-új hűségprogram a SPAR-nál
  Mini Spar nyílt Budapesten
  PayPass fizetés a SPAR üzletekben
  SPAR nyílt a szegedi Árkádban
  Nem eszik meg a sajátmárkák a hagyományosakat
  Játszótérre gyűjtöttek a SPAR-ban

További hírek ebben a kategóriában

Észak-amerikai útvonalait bemuta...
A FINO legújabb kampánya
Közös nyári promóciót indított a...
A szelektív hulladék helyes válo...