Hírek
13285 hír az adatbázisban
Ügyfelek döntöttek a banki adományról
Marketinginfo.hu - 2011-06-03 11:29
Felelősség

27 millió forintot adományoztak az ügyfelek a Magnet Bank nyereségéből.

A MagNet Magyar Közösségi Bank 2011-es Közösségi Adományozási Programjában (KAP) 92 civil szervezet vett részt, így az ügyfelek a legszínesebb társadalmi célok támogatására adhatták le szavazataikat. A 2011. április 15. és május 23. közötti szavazási időszakban az ügyfelek összesen 34 millió forintról, a bank 2010-es nyereségének 10%-áról szavazhattak. Első lépésként a bank kiszámolta és megosztotta ügyfeleivel, hogy milyen mértékben járultak hozzá az éves banki nyereséghez - ennek arányában dönthettek a rájuk eső nyereségrész adományi felhasználásáról.

Idén az ügyfelek a rendelkezésre álló összeg 77 százalékát költötték el szavazatukkal a KAP-ban. Összesen 26.974.743 forint támogatási összeget ítéltek oda a civil szervezeteknek.

Az igényelt támogatási összeg 100%-át a következő civil szervezetek kapták meg: Alapítvány a Magzati Élet Védelméért, Császármadár Alapítvány, Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért, valamint a Végső Vár Alapítvány.

Az általuk igényelt támogatási összegnek több mint a felét a Gyermekünk az életünk Alapítvány, a Kontakt Alapítvány, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, a Magyar Hajózásért Egyesület, a Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért Közhasznú Alapítvány, az Oltalom Karitatív Egyesület, a Salva Vita Alapítvány, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, és a Világítótorony Alapítvány gyűjtötte össze, a MagNet ügyfelek döntése alapján.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MagNet Bank ügyfelei döntenek a nyereség 10%-áról
  Facebook-os szavazatok döntenek a MagNet Bank adományáról

További hírek ebben a kategóriában

Magyar fejlesztők indulhatnak a ...
A Schneider Electric sorozatban ...
Mikrochippel segít az elveszett ...
P&G: környezettudatos stratégiák
Marketing munkatársat keresünk B2B területre!
Műszer és laborberendezés kereskedelemmel foglalkozó cég B2B területre mark...
Sales munkatársakat keresünk!
Tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresünk sales csapatunkba és sales...
Junior marketing koordinátor
Junior Marketing KoordinátorPozíció leírása: az angol egészségügy...